Zoekt u zakelijke PC en telecom oplossingen?

SOMCOM is al jaren een begrip in de particuliere PC en telecom branche. Middels de twee eigen winkels wordt een hoge kwaliteit geboden op gebied van verkoop, reparatie en onderhoud van PC’s en telecom. Minder bekend is de inzet van deze diensten voor de zakelijke markt. Toch biedt SOMCOM ook voor deze markt al geruime tijd goede en betaalbare PC en telecom oplossingen.

SOMCOM levert goed werkende PC’s en (mobiele) telecom

“Logisch!”, zult u zeggen. Elk bedrijf zegt kwaliteit te leveren. Maar wat verstaat u onder kwaliteit? Wij kijken samen met u naar de beste PC en telecom oplossing voor uw bedrijf of organisatie. Goed werkende PC’s en telecom zijn belangrijk voor uw bedrijfsprocessen; niet alleen direct na aanschaf, maar ook betrouwbaar op de langere termijn. Welke investeringen zijn hiervoor nodig? Is reparatie van uw huidige producten een optie? En heeft u weleens nagedacht over tweedehands mogelijkheden?

Second Life; ook zakelijk interessant!

Aan tweedehands producten kleeft vaak een negatief imago. Echter, bij SOMCOM is dit anders. Anders in de zin van ‘beter’. SOMCOM levert kwalitatief hoogwaardige Second Life producten. Computers, telefoons en laptops uit het hogere segment, voorzien van allemaal originele onderdelen en geleverd met garantie. Zodat u verzekerd bent van goed werkende systemen voor een lagere aanschafprijs.

Reparatie en onderhoud

Voordat u nadenkt over vervanging van uw computer, laptop of (mobiele) telefoon, is het verstandig te kijken naar mogelijkheden voor reparatie en onderhoud. Achter de winkels van SOMCOM hebben wij onze eigen professionele afdeling voor assemblage en reparaties van computers en telecom apparatuur. Door een efficiënte, maar grondige manier van werken, streven wij ernaar binnen 1 à 2 werkdagen uw systeem of telefoon weer af te leveren. Voor het oplossen van computerproblemen aan huis hebben wij een eigen buitendienst.

Je moet het zien!

Bij ons productenaanbod kunt u meer lezen over de vele PC en telecom oplossingen die SOMCOM aanbiedt. Wij zijn geen dozenverkopers. Graag gaan wij met u in gesprek om de juiste oplossing voor uw situatie te vinden. Daarnaast laten wij u ervaren wat de SOMCOM kwaliteit en service voor u betekent. Dat kan door langs te komen in één van onze winkels of een vrijblijvende afspraak te maken met onze zakelijke adviseur.

Deel deze pagina