Werkwijze header

Werkwijze en Garantie

Voor aanschaf van een nieuwe pc of laptop bent u bij SOMCOM aan het juiste adres. Door onze kritische opstelling ten aanzien van de prijs/kwaliteit verhouding, treft u bij ons uitsluitend systemen aan waar wij zelf volledig achter staan. En dat zullen we onderbouwen ook.

Vanwege kwaliteitsredenen verkopen wij geen nieuwe laptops meer maar uitsluitend Second Life. Wij zijn van mening dat wij op deze manier een veel duurzamere oplossing kunnen bieden wat vervolgens weer overeen komt met onze hoge kwaliteitseisen.

Aanschaf nieuwe of Second Life desktop pc

Onze werkwijze is als volgt: Eerst inventariseren wij wat voor type gebruiker u bent en waar de behoefte ligt. Het is zeker niet onze bedoeling u, het goedkoopste of duurste systeem aan te smeren. Dat zou wat al te gemakkelijk zijn. Dat laten we dan ook aan anderen over.
Vaak is het de balans in een systeem wat het verschil maakt: meer intern geheugen, misschien een andere videokaart of iets wat u mogelijk over het hoofd heeft gezien.

Wij hebben in ons bedrijfspand altijd wel een kant en klare aanbieding staan. Daarnaast kunnen wij alles op maat bouwen. Volledig naar uw wens.

Aanschaf Second Life laptop


Bij het aanschaffen van een laptop geldt in grote lijnen hetzelfde als bij een desktop pc. Er zijn echter wel een paar zaken dat aandacht verdient. Denk hierbij aan de extra mogelijkheid zoals draadloos internet. Denk ook eens goed na over garantie en de verschillen hierin per merk.

Op maat

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen streven wij er naar, u een systeem te leveren dat geheel aan uw verwachtingen voldoet.  Omdat maatwerk bij SOMCOM hoog in het vaandel staat kunnen wij wat extra's voor u doen.

Tegen geringe kosten maken wij het besturingssysteem gebruiksvriendelijker (inclusief de laatste updates). Wij installeren belangrijke gebruikerssoftware en verwijderen overbodige software. Uiteraard beschermen wij uw systeem tegen virussen en spyware.

De meerprijs van deze extra service kost u slechts € 60,00. De tijd die wij hieraan besteden is gemiddeld 4,5 uur.

Voor afleveren aan huis en ingebruikstelling van de pc of laptop berekenen wij voorrijkosten en arbeidstijd. Gemiddeld is dat € 50,00 a € 60,00.

Garantie

SOMCOM garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook.

Indien er een garantieprobleem is met een bij ons gekocht nieuw artikel geldt de fabrieksgarantie welke verschillend is per merk. U kunt er voor kiezen deze garantie zelf te claimen bij de fabrikant of met het defecte artikel bij ons in 1 van de winkels langs te komen. Wij helpen u dan met de afhandeling. Storingen op softwarematig gebied die zijn terug te voeren op onoordeelkundig gebruik, te denken valt aan, maar niet te beperken tot, installatie van malware of virussen op het apparaat vallen niet onder de garantie.

Voor onze Second Life producten geldt het door onszelf bepaalde garantietermijn van 1 jaar tenzij anders benoemd bij de aanschaf. De garantie is uitsluitend geldig op de hardware behalve software, batterijen en gebruiksschade. 


Ondanks dat garantie wettelijk bepaald is adviseren wij u ook na de garantieperiode met een defect langs te komen. Wij zoeken samen met u altijd naar een oplossing.

Deel deze pagina