Werken in de cloud met de

ondersteuning van SOMCOM

Scroll naar beneden voor meer informatie

Werken waar u dat wilt

Daar staat de SOMCOM.cloud voor. Mits verbonden met internet altijd en overal kunnen werken met uw eigen data en bestanden, alsof u op uw vertrouwde werkplek zit. Mail, agenda, documenten, het wordt veilig voor u beheert en toegankelijk gemaakt.

Veiligheid

SOMCOM.cloud is ontwikkeld vanuit onze eigen expertise. Met grote zorg is de software van de cloud pakketten samen gesteld. Wij hebben daarbij rekening gehouden met gebruikersgemak en beveiliging.

Voor het extra stukje zekerheid bieden wij ook een cloud backup oplossing aan voor al uw lokale bestanden. Geen ingewikkelde back-ups met usb sticks of harde schijven maar “gewoon” naar de cloud.

Meedenken

Een passende cloudoplossing is maatwerk. SOMCOM biedt verschillende pakketten aan waarbij men ook nog kan kiezen uit diverse opties. Belangrijk voor ons is dat de cloud oplossing past bij u als gebruiker en dat u er gemakkelijk en veilig mee kan werken. Net als bij onze overige expertises denken wij bij cloud oplossingen niet in massa maar in termen als kwaliteit. Is dat niet waar het bij u ook om draait?

U ook in de cloud?

Onze clouddiensten worden aangeboden voor een maandbedrag en zijn maandelijks opzegbaar. Geïnteresseerd of nieuwsgierig hoe dit werkt ? Neem vrijblijvend contact met ons op.