SOMCOM Intel i3, gebruiksklaar, GData IS, 3 jaar Carry-In garantie op de hardware Uitbreiden

SOMCOM Intel i3, gebruiksklaar, GData IS, 3 jaar Carry-In garantie op de hardware

SOMCOM

SC-SOMCOMINTELi3

Nieuw

Deze zelfbouw pc is op basis van de Intel I3 met een ingebouwde videokaart. Het mooie hiervan is dat deze kaart tot hele hoge prestaties kan komen. En dat tegen een hele redelijke prijs.

Tevens geven wij er G-Data Internet Security bij voor een optimale bescherming. De pc lijn is standaard uitgerust met een supersnelle SSD schijf die zorg voor een minder kwetsbare pc en razendsnel werken.

Extra info voor de vergelijkers : Onze pc`s zijn zelfbouw en gebruiksklaar en voorzien van een Windows besturingssysteem met originele licentie en cd`s. Dit betreft een door ons samengesteld voorbeeld systeem. Wij bouwen zelf, dus alles is naar wens en in overleg te wijzigen naar eigen smaak.

Meer details

€ 779.00

incl. BTW

ab245abb22b1a4d1ee452af161108454.jpg

Opererend vanuit een échte winkel

Specialist in computer en telefoon reparatie met originele onderdelen

Snelle verzending

MerkSOMCOM
BesturingssysteemWindows 11 Home
ProcessorIntel Core i3 12Gen
Werkgeheugen8GB
VideokaartIntel UHD Graphics
OpslagtypeSSD + HDD
Opslagcapaciteit240GB + 1TB
DVD / Blu-rayDVD-ROM

Deze SOMCOM computer van onze eigen pc lijn worden door ons zorgvuldig op maat samengesteld en gebouwd dus kloppen de voorraden en tarieven niet altijd met de website.

Ons advies is om altijd contact met ons op te nemen daar deze pc's maatwerk computers zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om wijzigingen toe te passen op de hardware.

Bel ons voor meer info: 0592 308260

Sluiten

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Zo kunnen wij onze diensten en producten voor u optimaliseren. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer weten? Bekijk onze privacy statement.