Samsung LED-Monitor Odyssey G5 C27G53TQWR 27" Curved QWHD LED 144Hz Gaming-monitor Uitbreiden

Samsung LED-Monitor Odyssey G5 C27G53TQWR 27" Curved QWHD LED 144Hz Gaming-monitor

Samsung

SK-191413

Nieuw

De Samsung Odyssey LC27 G5 is geschikt voor hardcore gamers dankzij de hogere verversingssnelheid en snelle reactietijd. Een 27 inch monitor is een groot formaat beeldscherm. Het scherm beschikt over een 16:9 beeldverhouding. Het VA-paneel zorgt voor extra diepe zwartweergave doordat het scherm geen achtergrondverlichting nodig heeft om zwartwaarden te tonen. Een ander voordeel van het VA-paneel is dat het contrast hoger ligt ten opzichte van TN-panelen, waardoor kleuren levendiger overkomen. Met een reactietijd van 4 ms is deze monitor geschikt voor snel bewegende beelden. Daarnaast heeft deze monitor een verversingssnelheid van 144 wat ideaal is voor de (professionele) gamer, doordat beelden sneller achter elkaar ververst worden. Het gebogen scherm van deze monitor creëert een panoramisch effect, waardoor je meer diepte ervaart. Je kunt deze monitor eenvoudig in hoogte verstellen om een goede werkpositie te kunnen aannemen.

Door Flicker Free technologie en het blauw licht filter is het fijner om voor een langere tijd achter de monitor te zitten en heb je minder snel last van geïrriteerde ogen. Dit model ondersteunt bovendien Freesync, wat ervoor zorgt dat de verversingssnelheid en het aantal frames per seconde (FPS) synchroon lopen. Dit zorgt er voor dat het beeld vloeiender loopt, zonder dat je last krijgt dat het beeld verspringt (ook wel tearing genoemd).

€ 349.00

incl. BTW

ab245abb22b1a4d1ee452af161108454.jpg

Opererend vanuit een échte winkel

Specialist in computer en telefoon reparatie met originele onderdelen

Snelle verzending

MerkSamsung
Schermdiagonaal27" inch
Resolutie2560x1440 Curved
Aansluitingen2x DisplayPort, HDMI,
Sluiten

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Zo kunnen wij onze diensten en producten voor u optimaliseren. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer weten? Bekijk onze privacy statement.