MOCMOS Intel Hardcore, Windows 11, Gdata IS, 3 jaar Carry-In garantie op de hardware Uitbreiden

MOCMOS Intel Hardcore, Windows 11, Gdata IS, 3 jaar Carry-In garantie op de hardware

MOCMOS

SC-Gamelijn Intel Hardcore

Nieuw

Een goede game pc is geen standaard computer. Daar is op een andere manier, qua samenstelling over nagedacht. Bovenaan het lijstje staat kwaliteit en garantie en met deze vaste gegevens ga je nadenken over de inhoud van de computer. Niet iedere gamer heeft dezelfde wensen en ambities dus daar kun je de computer op aanpassen. Zo doen wij dat met onze eigen MOCMOS Gamelijn.

Tijdens een multiplayer sessie klagen dat je pc te traag is ? Daar kun je niet meer mee wegkomen als je deze computer in bezit hebt. Wat zou je nog meer willen dan met dit beest te gamen? Misschien de MOCMOS Intel Hardcore?

De Hardcore wordt door SOMCOM gebruiksklaar afgeleverd met het besturingssysteem Windows 11 64 bit, volledig beveiligd en voorzien van de meest voorkomende gebruikerssoftware. De pc lijn is standaard uitgerust met een supersnelle M.2 SSD schijf die zorg voor een minder kwetsbare pc en razendsnelle prestaties. Tevens geven wij u er 1 jaar Gdata Internet Security bij voor een optimale bescherming. De game pc wordt geleverd met 3 jaar garantie.

Meer details

€ 1,649.00

incl. BTW

ab245abb22b1a4d1ee452af161108454.jpg

Opererend vanuit een échte winkel

Specialist in computer en telefoon reparatie met originele onderdelen

Snelle verzending

BesturingssysteemWindows 11 Home
ProcessorIntel Core i5 12th Gen 6 Core 12 Threads
Werkgeheugen16GB
VideokaartGeForce RTX 3060TI 8GB
OpslagtypeSolid State Drive
Opslagcapaciteit1TB
Audio7.1 channel HD audio
MoederbordMSI / ASUS GAMING Moederbord
Optical disc driveN.v.t.
BehuizingCorsair / Coolermaster Kast

Deze MOCMOS Gaming computers worden door ons zorgvuldig samengesteld en gebouwd dus kloppen de voorraden en tarieven niet altijd met de website.

Ons advies is om altijd contact met ons op te nemen daar deze pc's maatwerk computers zijn.Uiteraard is het ook mogelijk om wijzigingen toe te passen op de hardware.

Bel ons voor meer info: 0592 308260

Sluiten

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Zo kunnen wij onze diensten en producten voor u optimaliseren. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer weten? Bekijk onze privacy statement.