MOCMOS Intel i5 aRGB Corsair 465X WaterCooling/16GB/1TB SSD/GeForce 1660 TI 6GB/ Windows 10, Gdata IS, 3 jaar Carry-In garantie Uitbreiden

MOCMOS Intel i5 aRGB Corsair 465X WaterCooling/16GB/1TB SSD/GeForce 1660 TI 6GB/ Windows 10, Gdata IS, 3 jaar Carry-In garantie

MOCMOS

SC-MOCMOSRGBINTELi5

Nieuw

Een goede game pc is geen standaard computer. Daar is op een andere manier, qua samenstelling over nagedacht. Bovenaan het lijstje staat kwaliteit en garantie en met deze vaste gegevens ga je nadenken over de inhoud van de computer. Niet iedere gamer heeft dezelfde wensen en ambities dus daar kun je de computer op aanpassen. Zo doen wij dat met onze eigen MOCMOS Gamelijn.

Tijdens een multiplayer sessie klagen dat je pc te traag is ? Daar kun je niet meer mee wegkomen als je deze computer in bezit hebt. Wat zou je nog meer willen dan met dit beest te gamen? Misschien de MOCMOS Intel Hardcore?

De RGB wordt door SOMCOM gebruiksklaar afgeleverd met het besturingssysteem Windows 10 Home 64 bit, volledig beveiligd en voorzien van de meest voorkomende gebruikerssoftware. De pc lijn is standaard uitgerust met een supersnelle M.2 SSD schijf die zorg voor een minder kwetsbare pc en razendsnelle prestaties. Tevens geven wij u er 1 jaar Gdata Internet Security bij voor een optimale bescherming. De game pc wordt geleverd met 3 jaar garantie.

Meer details

€ 1,699.00

incl. BTW

ab245abb22b1a4d1ee452af161108454.jpg

Opererend vanuit een échte winkel

Specialist in computer en telefoon reparatie met originele onderdelen

Snelle verzending

BesturingssysteemWindows 10 Home
ProcessorIntel Core i5 10th Gen
Werkgeheugen16GB
VideokaartGeForce GTX 1660 TI 6GB
OpslagtypeSolid State Drive
Opslagcapaciteit1TB m.2 NVME
Audio7.1 channel HD audio
MoederbordMSI / ASUS GAMING Moederbord
Optical disc driveN.v.t.
BehuizingCorsair aRGB 465X Case + Water Cooling

Deze MOCMOS Gaming computers worden door ons zorgvuldig samengesteld en gebouwd dus kloppen de voorraden en tarieven niet altijd met de website.

Ons advies is om altijd contact met ons op te nemen daar deze pc's maatwerk computers zijn.Uiteraard is het ook mogelijk om wijzigingen toe te passen op de hardware.

Bel ons voor meer info: 0592 308260

Sluiten

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Zo kunnen wij onze diensten en producten voor u optimaliseren. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer weten? Bekijk onze privacy statement.