MOCMOS Intel Core, Windows 10, Gdata IS 2019, 2 jaar Carry-In garantie op de hardware Uitbreiden

MOCMOS Intel Core, Windows 10, Gdata IS 2019, 2 jaar Carry-In garantie op de hardware

MOCMOS

Gamelijn Intel Core

Nieuw

Een goede game pc is geen standaard computer. Daar is op een andere manier, qua samenstelling over nagedacht. Bovenaan het lijstje staat kwaliteit en garantie en met deze vaste gegevens ga je nadenken over de inhoud van de computer. Niet iedere gamer heeft dezelfde wensen en ambities dus daar kun je de computer op aanpassen. Zo doen wij dat met onze eigen MOCMOS Gamelijn.

Misschien hebben we hier wel te maken met de mooist uitgebalanseerde game computer ? Hij zit in ieder geval wel goed qua specificaties. Wat je ook doet met deze krachtpatser, hij doet het snel, heel snel. Zou dit hem dan moeten worden ? Kom eens langs en vraag naar alle verschillen want die zijn er wel degelijk.

De Core wordt door SOMCOM gebruiksklaar afgeleverd met het besturingssysteem Windows 10 64 bit, volledig beveiligd en voorzien van de meest voorkomende gebruikerssoftware. De pc lijn is standaard uitgerust met een supersnelle M.2 SSD schijf die zorg voor een minder kwetsbare pc en razendsnelle prestaties. Tevens geven wij u er 1 jaar Gdata Internet Security bij voor een optimale bescherming.

Meer details

€ 1,199.00

incl. BTW

ab245abb22b1a4d1ee452af161108454.jpg

Opererend vanuit een échte winkel

Specialist in computer en telefoon reparatie met originele onderdelen

Snelle verzending

BesturingssysteemWindows 10 Home 64 bit
ProcessorIntel Core i5 8500
Werkgeheugen8 GB DDR4
VideokaartGeForce GTX 1660Ti 6 GB
OpslagtypeSSD M.2 + HDD
Opslagcapaciteit240 GB + 1 TB
Audio7.1 channel HD audio
MoederbordMSI B360M
Optical disc driveDVD
BehuizingCorsair Kast + Voeding 550 Watt

Deze MOCMOS Gaming computers worden door ons zorgvuldig samengesteld en gebouwd dus kloppen de voorraden en tarieven niet altijd met de website.

Ons advies is om altijd contact met ons op te nemen daar deze pc's maatwerk computers zijn.Uiteraard is het ook mogelijk om wijzigingen toe te passen op de hardware.

Bel ons voor meer info: 0592 308260

Sluiten

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Zo kunnen wij onze diensten en producten voor u optimaliseren. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer weten? Bekijk onze privacy statement.