MOCMOS Hardcore AMD Ryzen 5 3600X, Windows 10, Gdata IS, 2 jaar Carry-In garantie op de hardware Uitbreiden

MOCMOS Hardcore AMD Ryzen 5 3600X, Windows 10, Gdata IS, 2 jaar Carry-In garantie op de hardware

MOCMOS

Gamelijn AMD Hardcore

Nieuw

Een goede game pc is geen standaard computer. Daar is op een andere manier, qua samenstelling over nagedacht. Bovenaan het lijstje staat kwaliteit en garantie en met deze vaste gegevens ga je nadenken over de inhoud van de computer. Niet iedere gamer heeft dezelfde wensen en ambities dus daar kun je de computer op aanpassen. Zo doen wij dat met onze eigen MOCMOS Gamelijn.

"Hardcore" staat in dit geval voor high-end. Nou dat is hij ! Wat een monster van een pc is dit. Aan alles is gedacht zonder dat we hebben overdreven. Wil je toch nog meer ? Dat kan natuurlijk altijd en eerlijk is eerlijk, er zijn altijd gamers die dat ook nodig hebben. In dat geval verwijzen wij naar de "Extreme" of een Intel variant in het hoogste segment.

De Hardcore wordt door SOMCOM gebruiksklaar afgeleverd met het besturingssysteem Windows 10 64 bit, volledig beveiligd en voorzien van de meest voorkomende gebruikerssoftware. De pc lijn is standaard uitgerust met een supersnelle SSD schijf die zorg voor een minder kwetsbare pc en razendsnelle prestaties. Tevens geven wij u er 1 jaar Gdata Internet Security bij voor een optimale bescherming.

Meer details

€ 1,249.00

incl. BTW

ab245abb22b1a4d1ee452af161108454.jpg

Opererend vanuit een échte winkel

Specialist in computer en telefoon reparatie met originele onderdelen

Snelle verzending

BesturingssysteemWindows 10 Home
ProcessorAMD Ryzen 5
Werkgeheugen16GB
VideokaartGeForce GTX 1660 Super 6GB
OpslagtypeSolid State Drive
Opslagcapaciteit960GB
Audio5.1 channel HD audio
MoederbordMSI / ASUS GAMING Moederbord
Optical disc driveN.v.t.
BehuizingCorsair / Coolermaster Kast + Voeding 650 Watt

Deze MOCMOS Gaming computers worden door ons zorgvuldig samengesteld en gebouwd dus kloppen de voorraden en tarieven niet altijd met de website.

Ons advies is om altijd contact met ons op te nemen daar deze pc's maatwerk computers zijn.Uiteraard is het ook mogelijk om wijzigingen toe te passen op de hardware.

Bel ons voor meer info: 0592 308260

Sluiten

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Zo kunnen wij onze diensten en producten voor u optimaliseren. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer weten? Bekijk onze privacy statement.