Telefoon- en tabletreparatie

Loopt de batterij van uw telefoon snel leeg? Of is het scherm van uw tablet beschadigd? Wij helpen u graag! Bij SOMCOM bent u verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie. Daarbij maken wij alleen maar gebruik van originele onderdelen of A-merk componenten.

SOMCOM in Assen is specialist op het gebied van telefoon- en tabletreparaties. Omdat we het belangrijk vinden dat uw telefoon of tablet na reparatie weer zo goed als nieuw is én echt weer langdurig meegaat, werken we alleen met originele onderdelen of A-merk componenten. Want wij staan voor kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat we ook werken voor grote organisaties als verzekeringsmaatschappijen, gemeenten en scholengemeenschappen.

 

Alle merken

U kunt bij ons terecht met alle telefoon- en tabletmerken. Voor de meest voorkomende merken en modellen hebben wij van een aantal reparaties al de tarieven bepaald. Zo kunt u in één oogopslag zien hoeveel de reparatie van uw iPhone, Nokia, HTC of Samsung-toestel gaat kosten. Meer weten? Klik op het merk toestel en vervolgens op het model en u weet het. 

Apple reparatieHTC reparatieNokia reparatieSamsung reparatie


Sluiten

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Zo kunnen wij onze diensten en producten voor u optimaliseren. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer weten? Bekijk onze privacy statement.