PC en laptop

Even snel die leuke vakantiefoto’s laten zien. Of dat ene belangrijke mailtje beantwoorden. Ging het maar zo snel als u zou willen. Eén van de grootste computerergernissen is een trage of slecht functionerende PC of laptop. En dat kan veel oorzaken hebben. Maar SOMCOM weet er raad mee.

Een trage of slecht functionerende computer kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan virussen, malware of spyware in het besturingssysteem of hardware dat niet meer voldoet. Maar een PC of laptop kan ook langzaam worden door te veel overbodige bestanden of stof. Hierdoor kan de temperatuur in de ‘kast’ te hoog worden, waardoor een PC of laptop minder goed functioneert. Natuurlijk kunnen de problemen ook veroorzaakt worden doordat een computer gewoonweg te oud is.

Oplossen of juist voorkomen

SOMCOM is al jaren dé expert op het gebied van onderhoud en beveiliging van computersystemen en laptops. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij al binnen enkele minuten vaststellen wat de oorzaak van het probleem is. En het fijne is: in de meeste gevallen is dit probleem met een onderhoudsbeurt zo verholpen.

Onderhoudsbeurt

Na een onderhoudsbeurt kunt u die map met leuke vakantiefoto’s wel snel bereiken. En is dat belangrijke mailtje zo verstuurd. Tijdens een onderhoudsbeurt voeren wij namelijk de volgende werkzaamheden uit:

  • Verwijderen van overbodige en soms kwaadaardige bestanden en software
  • Scannen van uw systeem op virussen, malware en spyware
  • PC beveiligen met antivirus- en anti-spyware software
  • Bijwerken van het Windowssysteem

 En indien nodig voorzien wij uw computer ook van andere hardware. Uiteraard gebeurt dit alleen in overleg.

Computerreparatie

Soms kan een slecht functionerende pc of een computerstoring ook veroorzaakt worden door defect hardware. Ook dat kunnen we bij SOMCOM oplossen. We kunnen de hardware op uw computer repareren of vervangen. De tarieven voor de meest voorkomende werkzaamheden vindt u op onze prijslijst (Link naar PDF). 


Sluiten

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Zo kunnen wij onze diensten en producten voor u optimaliseren. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer weten? Bekijk onze privacy statement.