SOMCOM Zakelijk

Bent u of is uw bedrijf toe aan een nieuwe of juist tweedehands computer? Een zakelijke telefoon? Of heeft u toch een laptop nodig? SOMCOM is al jaren een begrip in de particuliere computer- en telefoniebranche. Maar we voeren deze diensten ook al geruime tijd uit voor de zakelijke markt, met goede en betaalbare oplossingen zoals onze Second Life-producten.

SOMCOM staat voor kwaliteit! Natuurlijk zegt ieder bedrijf kwaliteit te leveren, maar wij durven het u zonder enige moeite te beloven. Onze aanpak is namelijk volledig gericht op u; we kijken dan ook samen naar de beste oplossingen voor uw bedrijf of organisatie. Goedwerkende producten zijn immers belangrijk voor uw bedrijfsprocessen. Niet alleen direct na aanschaf, maar ook op de langere termijn. Maar welke investeringen zijn hiervoor nodig? Is reparatie van uw huidige producten een optie? En heeft u weleens nagedacht over de mogelijkheden van tweedehandsproducten? Wij denken graag met u mee!

Second Life: ook zakelijk interessant!

Aan tweedehands producten kleeft vaak een negatief imago. Totaal onnodig, zo vinden we bij SOMCOM. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige Second Life-producten. Computers, telefoons, tablets en laptops. Uit het hogere segment, van professionele kwaliteit, voorzien van originele onderdelen én geleverd met garantie. Zodat u verzekerd bent van een goedwerkend systeem tegen een lagere aanschafprijs.

Reparatie en onderhoud

Maar het is niet altijd nodig om uw ICT-systemen of (mobiele) telefoons te vervangen. Denk ook eens aan de mogelijkheden voor reparatie en onderhoud. Bij SOMCOM hebben we onze eigen professionele afdeling voor assemblage - het monteren van onderdelen tot een product - en reparatie van computers en telecomapparatuur. Door onze efficiënte, maar grondige manier van werken, kunnen wij uw systeem of telefoon snel weer afleveren.

Maatwerk: ervaar het!

In onze webshop kunt u meer lezen over de vele oplossingen die SOMCOM aanbiedt. Wij geloven echter in maatwerk. Iedere klant is immers anders. Daarom gaan we graag met u in gesprek, zodat we voor uw situatie de juiste oplossing vinden. Daarnaast laten wij u graag ervaren wat de kwaliteit en service van SOMCOM voor u betekent. Dat kan door langs te komen in ons bedrijfspand in Assen of door een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze adviseurs.

Wilt u meer weten over de tarieven voor reparatie en onderhoud? Neem dan contact met ons op via 0592-308260 of info@SOMCOM.nl.


Sluiten

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Zo kunnen wij onze diensten en producten voor u optimaliseren. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer weten? Bekijk onze privacy statement.