Op dit moment hebben wij 1 vacature: Technisch commercieel medewerker 38 uur p/wk

Als fulltime medewerker bij SOMCOM draag je actief bij aan de realisatie van onze bedrijfsdoelstellingen. Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop van al onze producten. Je benadert klanten actief, helpt deze vriendelijk en geeft gedegen productinformatie op basis van de wensen van de klant. Je verkoopt, adviseert en biedt uitstekende service en bent goed in staat het unieke concept van SOMCOM uit te dragen. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een geordend bedrijf en een prettige werksfeer.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering van reparatiewerkzaamheden van computers, laptops en telecomproducten. Je adviseert klanten bij technische problemen en bent in staat diagnoses te stellen. Via ons verkoopsysteem bewaak je elk proces en zorg je dat de klant altijd op de hoogte is van de status van de reparatie. 

Je beschikt over de benodigde basiskennis op het gebied van computers, tablets, en telefoons. Je houdt je kennis actief bij. Je bent klantvriendelijk, proactief, commercieel ingesteld, enthousiast en communicatief/sociaal vaardig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent flexibel wat betreft de planning en bereid om op zaterdag te werken.

Wij bieden een leuke en afwisselende baan van 38 uur per week waar je werkt met gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. SOMCOM is een sterk groeiend bedrijf met een uniek eigen concept waar genoeg ruimte is voor jou om verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris met doorgroeimogelijkheden.

Voldoe je niet helemaal aan het profiel? Met ons interne opleidingsplan kunnen wij hier samen aan werken.

Sollicitatie met CV via carlo@somcom.nlSluiten

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Zo kunnen wij onze diensten en producten voor u optimaliseren. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer weten? Bekijk onze privacy statement.