Over SOMCOM

SOMCOM is een computer- en telecombedrijf waar het net even anders gaat. Bij ons staat persoonlijk contact en maatwerk namelijk nog écht hoog in het vaandel. Naast onze service staan we ook bekend om onze grote verscheidenheid aan Second Life-laptops, (game)computers en producten als iPhone’s, iPad’s en Macbooks.

Bij SOMCOM vinden we kwaliteit belangrijk. Daar ligt dan ook onze focus op. We gaan altijd voor een optimaal eindresultaat. Dat betekent dat we niet alleen meedenken met onze klanten, we rekenen ook met ze mee. Daar maken wij het verschil! Want wij zijn niet alleen groot op het gebied van betaalbare kwaliteit en unieke producten. We gaan ook nog eens voor de ultieme klantbeleving.

 

Second Life: een écht tweede leven

Een Second Life-computer of laptop is anders dan een tweedehands computer die bijvoorbeeld wordt aangeboden op Marktplaats. Onze Second Life-producten komen namelijk rechtstreeks van de zakelijke markt en zijn dus alleen in het bedrijfsleven gebruikt. Voordat ze weer verkocht worden kijken we ze bij SOMCOM compleet na. De computers worden dan ook startklaar afgeleverd met een legitieme Windows-versie en de meest voorkomende gebruikerssoftware. En het mooiste is: met een Second Life-product kunt u gegarandeerd nog jaren vooruit.

Naast de Second Life-productlijn leveren wij ook nieuwe computers aan die compleet door ons zijn samengesteld met de beste componenten.

 

Specialist in computer- en telefoonreparatie

Een barst in uw beeldscherm? Een accu die niet meer laadt of een kapot toetsenbord? We lossen het graag voor u op. Naast onze eigen producten zijn wij namelijk ook specialist in het repareren van computers, laptops, tablets en telefoons. Daarnaast kunnen wij ook installatieproblemen verhelpen of uw apparaat beveiligen tegen allerlei (online) bedreigingen.

Telefoon in het water laten vallen? Ook daar weten we raad mee. Bij SOMCOM zijn we koploper op het gebied van microscopisch repareren. Hierdoor zijn wij bijvoorbeeld in staat om vrijwel alle telefoons met waterschade te repareren. Naast waterschade, repareren wij ook apparaten met een gebroken of gebarsten scherm, een kapotte camera of luidspreker en vervangen we batterijen en accu’s die niet meer werken.

Veel computerproblemen zijn te voorkomen met een preventieve onderhoudsbeurt. Denk aan computers die regelmatig vastlopen of rare geluiden maken. En dat terwijl met een computer werken helemaal niet frustrerend hoeft te zijn! U kunt daarom uw PC of laptop ook altijd bij SOMCOM achterlaten voor een onderhoudsbeurt (interne link).

 

Maatwerk voor games: van budget tot high-end game pc’s

Onder de naam MOCMOS bieden wij ook game pc’s aan. Bij SOMCOM zijn echte gamers aan het werk gegaan met hun wensen- en eisenlijstje. Deze komen samen in een aantal sterke modellen. Ook alle MOCMOS-modellen worden door SOMCOM gebruiksklaar afgeleverd. 

Omdat we de game pc’s zelf samenstellen, kunnen we een ruime keuze aanbieden. Van goedkopere gamecomputers tot high-end gamepc’s. In overleg is het zelfs mogelijk om een eigen gamecomputer samen te stellen. Voor de échte gamer.

 

Online dienstverlening en -verkoop

Om onze producten en kennis niet alleen met de lokale markt te delen, biedt SOMCOM haar producten en diensten nu ook online aan. Hierdoor is het leveren van onze producten in heel Nederland – en zelfs in Europa – mogelijk. En ook op SOMCOM.nl houden we vast aan ons eigen en bewezen concept. Met kwaliteit en serviceverlening voorop, staan we altijd klaar voor de klant!

 

Efficiënt, maar grondig
In ons bedrijfspand in Assen hebben we een professionele afdeling voor assemblage, reparaties en onderhoud met geavanceerde apparatuur en een ruime voorraad aan onderdelen. Door onze efficiënte, maar grondige manier van werken streven wij er naar om binnen 1 à 2 werkdagen uw apparaat weer af te leveren. Met onze ruime ervaring is bijna niets onmogelijk. 


Sluiten

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Zo kunnen wij onze diensten en producten voor u optimaliseren. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer weten? Bekijk onze privacy statement.