Levering

Heeft u via de website iets bij ons besteld, maar de tijd of de mogelijkheid niet om het product bij ons servicebedrijf in Assen af te halen? Dat is geen enkel probleem. Wij bezorgen namelijk ook bij u aan huis of op uw werk. Zelfs uw vakantieadres is mogelijk!

Natuurlijk heeft u voordat u kiest voor levering een aantal vragen. De meest gestelde vragen over onder meer de pakketdienst, levertijd, bezorgkosten, betaling en klachten proberen wij hier voor u te beantwoorden.

Pakketdienst PostNL

Onze pakketten worden verstuurd met PostNL. 

 

Verzekerd

Uw bestelling wordt door de pakketdienst bij u thuis bezorgd. Alle pakketten zijn verzekerd en met handtekening voor goed ontvangst verstuurd. Mocht het pakket aangeboden worden met zichtbare schade, dan verzoeken wij u dit direct bij de chauffeur te melden.

 

Levertijd

Bestelt u op maandag tot en met vrijdag voor 16.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag nog in huis!

 

Bezorgkosten

Bestellingen met een bedrag van €250,00 of hoger worden gratis bezorgd. Beneden dit bedrag vragen wij €6,50 aan bezorgkosten. Heeft u hulp nodig bij het installeren van de producten? Ook dat is mogelijk! Eén van onze medewerkers komt u graag helpen. Daarnaast is het mogelijk om producten in een groot deel van Europa te leveren. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen.  

 

Klachten

Hoewel we bij SOMCOM altijd zeer zorgvuldig omgaan met uw bestelling, kan er ondanks dat altijd een manco worden geconstateerd. Neem dan binnen 24 uur contact met ons op.

 

Betaling

De betaling van uw bestelde producten verloopt – altijd veilig - via de betalingsmodule van de webshop. Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling af te komen halen bij ons servicebedrijf in Assen, kunt u ook in de winkel pinnen of contant betalen.

*Onze prijzen zijn onder voorbehoud en gelden zolang de voorraad strekt. 


Sluiten

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Zo kunnen wij onze diensten en producten voor u optimaliseren. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer weten? Bekijk onze privacy statement.